Auto

Un nou director la fabrica de transmisii Mercedes-Benz de la Sebeş

Un nou director la fabrica de transmisii Mercedes-Benz de...

Autor: Bogdan Alecu

05.10.2021, 13:08 486

Frank Streicher, până în prezent director general al Starkom, filiala Mercedes-Benz AG cu sediul în Maribor, Slovenia, a preluat funcţia de director general al Star Assembly la 1 octombrie 2021.

Frank Streicher, până în prezent director general al unităţii de producţie şasiuri şi componente structurale Starkom cu sediul în Maribor, Slovenia, a preluat funcţia de director general al Star Assembly, cu sediul la Sebeş, pe 1 octombrie 2021. Star Assembly este subsidiară 100% Mercedes-Benz, care produce transmisiile automate 9G-Tronic şi 8G-DCT pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Frank Streicher şi-a început cariera la Daimler AG în anul 2000, ocupând diverse funcţii şi poziţii de conducere în cadrul Mercedes-Benz AG, în tehnici de producţie şi materiale, diferite funcţii în turnătorie şi fabricarea axelor, precum şi funcţia de director general al companiei Starcam în Most, Republica Cehă. Datorită competenţelor sale, a contribuit substanţial la înfiinţarea companiei Starcam în 2006, al cărei administrator a fost în perioada 2008-2011.

„Mă simt onorat şi încântat să încep acest nou rol aici, la Sebeş. Star Assembly joacă un rol cheie în aprovizionarea fabricilor de autoturisme Mercedes-Benz din întreaga lume. Aştept cu nerăbdare să lucrez împreună cu această echipă puternică pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile”, a spus Frank Streicher.

Star Assembly este compania-soră a filialei Star Transmission aflată la Cugir, care găzduieşte producţia de angrenaje, arbori, ţevi de înaltă presiune şi componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii şi sisteme de direcţie, condusă de Gheorghe Achim.

Gheorghe Achim: „Suntem foarte încântaţi să-l primim pe Frank Streicher în echipa noastră aici, în România. Aşteptăm cu nerăbdare să ducem mai departe moştenirea celor două companii, împreună cu echipa noastră înalt calificată, urmând aceleaşi principii bine stabilite ale Mercedes-Benz AG - pornind de la oameni şi până la produs.“

În calitate de directori generali, Gheorghe Achim şi Frank Streicher vor administra cele două subsidiare Mercedes-Benz, concentrându-şi astfel eforturile spre uniformitatea şi consecvenţa muncii rezultând în produse de calitate, reunind responsabilitatea sarcinilor care derivă din aceasta.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO