Auto

UniCredit pariază pe maşinile electrice: pune la dispoziţia utilizatorilor de maşini electrice staţii de alimentare, montate la sediile sale centrale din Bucureşti

UniCredit pariază pe maşinile electrice: pune la...

Autor: Ştefan Stan

12.12.2016, 16:39 625

UniCredit pune la dispoziţia utilizatorilor de maşini electrice staţii de alimentare, montate la sediile sale centrale din Bucureşti, pentru a susţine transportul eco, potrivit unui anunţ al băncii.

UniCredit este primul grup financiar din România care se implică în susţinerea transportului eco, instalând şi oferind spre utilizare tuturor deţinătorilor de maşini electrice staţii de alimentare de tipul Wallbox.

Primele două staţii vor fi montate în această săptămână la sediul central al UniCredit Bank, din Bucureşti, Bulevardul Expoziţiei 1F, sector 1, şi la sediul central al UniCredit Leasing Corporation, din Bucureşti, Strada Gheţarilor 23-25, sector 1. Utilizatorii, indiferent dacă sunt sau nu clienţi ai băncii sau ai companiei de leasing, le pot folosi în mod gratuit şi cu program non-stop. Pe parcursul anului 2017 proiectul va fi extins prin montarea unui număr suplimentar de staţii de alimentare, inclusiv în alte oraşe din ţară.

“Implicarea UniCredit în susţinerea utilizatorilor de maşini electrice, din ce în ce mai numeroşi şi în România, este aliniată misiunii noastre de a le face oamenilor viaţa mai uşoară şi de a le oferi mobilitate. Poziţionarea noastră în prima linie a inovaţiei este susţinută prin produse cu grad ridicat de noutate, precum Mobile Banking, Card Meniu şi Mobile POS, pe care le-am lansat în ultima perioadă, dar şi proiecte speciale, precum cel de susţinere a industriei eco”, a declarat Septimiu Postelnicu, Şeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO