Auto

UPDATE: Ford România opreşte producţia utilitarei Transit Connect. Pregătirile pentru B-Max intră pe ultima sută

Ford România opreşte producţia utilitarei Transit Connect. Pregătirile pentru B-Max intră pe ultima sută

Autor: Bogdan Alecu

11.10.2011, 11:39 747

La începutul săptămânii viitoare Ford România opreşte definitiv producţia utilitarei Transit Connect la Craiova, potrivit unor surse din cadrul uzinei citate de Gazeta de Sud. Producţia utilitarei, din care s-au produs mai puţin de 5.000 de unităţi în primul semestru iar în august nu a fost asamblată nicio unitate, va fi transferată către uzina din Valencia, Spania. Instalarea liniilor de producţie pentru B-Max au intrat pe ultima sută de metri, până acum fiind asamblate la Craiova 36 de modele de test ale viitorului monovolum de clasă mică. Oficialii Ford România nu au oferit niciun comentariu.

La începutul săptămânii viitoare Ford România opreşte definitiv producţia utilitarei Transit Connect la Craiova, potrivit unor surse din cadrul uzinei citate de Gazeta de Sud. Producţia utilitarei, din care s-au produs mai puţin de 5.000 de unităţi în primul semestru iar în august nu a fost asamblată nicio unitate, va fi transferată către uzina din Valencia, Spania. Instalarea liniilor de producţie pentru B-Max au intrat pe ultima sută de metri, până acum fiind asamblate la Craiova 36 de modele de test ale viitorului monovolum de clasă mică.

"Ford confimă că în luna octombrie va începe să construiască şi să instaleze liniile de producţie pentru noul model B-Max. Mai multe detalii despre producţia B-Max la fabrica din Craiova vor fi comunicatate la modelul oportun", au spus oficialii Ford România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO