Auto

UPS deschide un centru cargo pe aeroportul din Cluj-Napoca

UPS deschide un centru cargo pe aeroportul din Cluj-Napoca

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.02.2016, 11:16 512

Compania de logistică UPS introduce un nou segment de zbor cargo şi deschide un centru operaţional la Cluj-Napoca. UPS conectează astfel 44 de oraşe din opt judeţe situate în regiunea de centru-nord a României la hub-ul european din Koln/Bonn, Germania. Prin introducerea noului segment de zbor, UPS va oferi în această regiune ore maxime mai târzii de preluare a expediţiilor de export aeriene. 

„Prin extinderea orelor maxime de preluare a expediţiilor, venim în întâmpinarea nevoilor companiilor multinaţionale şi ale IMM-urilor care au în vedere extinderea pe pieţele internaţionale”, a declarat Daniel Carrera, preşedintele UPS pentru Europa de Est.

Cele opt judeţe în care au fost extinse orele maxime de preluare a expediţiilor internaţionale de export aerian sunt: Alba, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Mureş, Sălaj, Satu Mare şi Sibiu.

UPS este prezent pe piaţa din România din 1990 şi operează în mod direct începând cu anul 2008. Centrele UPS din România se conectează la reţeaua globală UPS prin intermediul zborurilor zilnice dedicate de pe aeroporturile Otopeni, Timişoara şi Cluj-Napoca. UPS România are aproximativ 140 de angajaţi şi o flotă  compusă din 100 de autovehicule.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO