Auto

Uzina Ford Craiova revine la producţia în trei schimburi şi din nou produce 1.000 de maşini pe zi în Bănie

Uzina Ford Craiova revine la producţia în trei...

Autor: Bogdan Alecu

23.07.2020, 00:05 619

„Cred că investiţiile constante pe care le-am făcut în ultimii 12 ani, inclusiv cea de 30 de milioane de dolari anunţată astăzi, reprezintă o dovadă a acestui lucru“.

Ford România, cel de-al doilea producător auto de pe piaţa locală, a reluat începând cu această săptămână producţia în trei schimburi la uzina de la Craiova, ceea ce înseamnă că din nou ies pe poarta fabricii circa 1.000 de SUV-uri Puma şi EcoSport.

„Deşi situaţia continuă să fie volatilă, revenirea la trei schimburi de lucru este un semn că pieţele europene au început să se redreseze. Este important ca oa­menii să continue să se com­porte responsabil şi să res­pecte toate măsurile de securitate şi sănătate impuse de gu­vernele naţionale şi de companii. Acesta este un factor important pentru menţinerea activităţii noastre şi a industriei auto în această perioadă dificilă“, a declarat Ian Pearson, preşe­dintele Ford România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO