Auto

Vânzările de automobile Dacia şi Renault au atins un record pe platformele de e-commerce lansate de Groupe Renault: 30 de maşini cumpărate online într-o singură zi

Vânzările de automobile Dacia şi Renault au atins un...

Autor: Roxana Rosu

17.09.2020, 14:06 1960

Groupe Renault Romania, proprietarul Automobile Dacia, a atins un volum record de vânzări pe cele două platforme de e-Commerce lansate în urmă cu 2 ani, în ultima lună fiind cumpărate 30 de maşini Dacia şi Renault într-o zi, în urma unui parcurs strict online.

O parte dintre aceştia au optat şi pentru livrarea la domiciliu.

Până în acest moment, peste 2.500 de clienţi au ales să achiziţioneze un automobil Dacia sau Renault prin intermediul platformelor de e-Commerce.  

„Suntem într-o perioadă foarte provocatoare din punct de vedere al experienţei digitale, iar industria auto nu face excepţie. Am lansat cele două platforme de e-Commerce în urmă cu doi ani, înainte sa fim determinaţi de contextul special să ne orientam către aceasta zonă. A devenit rapid un atu, pentru că am înţeles din vreme ce nevoi şi ce aşteptări au clienţii noştri într-un astfel de parcurs. Dovada că am aplicat o bună strategie o constituie numărul mare, în continuă creştere, de achiziţii online pe care le vedem în fiecare zi.”, a declarat Mihai Tănase, Head of Digital Dacia & Renault.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO