Auto

Vestea bună: a câştigat un Lamborghini. Vestea proastă: L-a distrus la şase ore după ce a intrat în posesia maşinii

Vestea bună: a câştigat un Lamborghini. Vestea proastă: L-a distrus la şase ore după ce a intrat în posesia maşinii

Autor: Adrian Voicu

22.12.2011, 19:32 9710

Veşti bune şi veşti rele. Vestea bună a fost că a câştigat un Lamborghini. Vestea proastă a fost că s-a ciocnit cu el la şase ore după ce l-a luat în primire. Vestea bună a fost că a avut asigurare pentru maşină. Vestea proastă a fost că nu şi-a permis să plătească taxele necesare pentru a beneficia de asigurare.

Este vorba de David Dopp, un american care a câştigat maşina la un concurs, conform postului de televiziune KSL.

"Da, l-am primit sâmbătă şi l-am distrus sâmbătă", a spus Dopp cu un zâmbet forţat.

După ce şi-a plimbat toată familia cu noua sa maşină, a venit şi rândul prietenilor, dar cu puterea maşinii nu te pui. A fost nevoie doar de o curbă luată la o viteză prea mare şi Dopp s-a pomenit cu maşina în câmp.

Şi deşi a plătit asigurarea iniţială, condiţie pentru a intra în posesia maşinii, Dopp plănuieşte să vândă maşina, nepermiţându-şi taxele pentru a repara maşina. Trebuie să plătească 3.500 de dolari la fiecare şase luni.

"De-aia doar bogaţii deţin astfel de maşini", a spus el. "Cei săraci ca mine, nu". Acum poate trăi cu sutele de poze pe care şi le-a făcut cu maşina.

Vedeţi aici întâmplarea

Vedeţi mai jos imagini de la momentul în care a aflat că a câştigat maşina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO