Auto

Veşti bune: Blue Air anunţă reluarea zborurilor internaţionale de la Cluj Napoca de la 1 martie. Au fost introduse 13 destinaţii noi

Veşti bune: Blue Air anunţă reluarea zborurilor...

Autor: Mediafax

16.11.2020, 17:36 371

Blue Air devansează cu o lună reluarea zborurilor internaţionale de la Cluj Napoca, prevăzută iniţial pentru sfârşitul lunii martie şi anunţă 13 destinaţii noi. 

Începând cu 1 martie 2021, Blue Air va introduce 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii-cheie din Europa.

Noile destinaţii sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart.

Totodată, compania anunţă că toate zborurile cu destinaţia Londra vor avea ca aeroport de destinaţie London Heathrow, iar toate zborurile cu destinaţia Paris vor avea ca aeroport de destinaţie Charles de Gaulle.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure, cât şi pentru business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO