Auto

Veşti proaste: Compania aeriană TAROM suspendă, până pe 15 august, zborurile din România către şapte ţări, pe fondul restricţiilor de călătorie

Veşti proaste: Compania aeriană TAROM suspendă, până...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

21.07.2020, 17:31 1912

TAROM suspendă rutele dintre România şi Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite până pe 15 august inclusiv, din cauza restricţiilor de călătorie. 

Ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi, TAROM anunţă suspendarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre: Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

„Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului”, transmite compania.

Ȋn cazul în care biletele au fost cumpărate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, cetăţenii sunt rugaţi să trimită un mail la: contact@tarom.ro .

„Menţionăm faptul că de la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale)”, adaugă compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO