Auto

Veşti proaste pentru şoferii care nu respectă legea. Care este infracţiunea pe care foarte mulţi o fac constant şi care te lasă acum 10 ani fără permis de conducere

Veşti proaste pentru şoferii care nu respectă legea....

Autor: Business Magazin

18.05.2024, 08:08 114

Am continuat planul de măsuri pentru reducerea numărului de morţi pe drumurile României, afirmă social-democratul Robert Cazanciuc, după ce deputaţii au aprobat legea care prevede că şoferii care sunt prinşi băuţi sau drogaţi la volan rămân 10 ani fără permis.

„10 ani fără permis auto pentru cei care sunt prinşi băuţi sau drogaţi la volan. Iniţiativa mea legislativă a primit, astăzi, votul final la Camera Deputaţilor, fiind adoptată cu unanimitate, respectiv 256 de voturi <pentru>. Mulţumesc Preşedintelui Camerei şi colegilor deputaţi pentru dezbaterile consistente şi votul de astăzi. Pe 11 decembrie anul trecut, proiectul legislativ care modifică prevederile articolului 66 din Codul Penal a fost votat cu majoritate în Senat”, scrie pe Facebook Robert Cazaniuc.

El precizează că, din momentul promulgării şi intrării în vigoare, oricine este depistat în trafic, la volan, conducând sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive, va primi, pe lângă condamnare şi interdicţia de a mai conduce un vehicul până la 10 ani.

Citiţi continuarea pe www.businessmgazin.ro