Vicepreşedintele BMW Group: Creşterea economică a României se vede pe stradă

28 iun 2018 Autor: Bogdan Alecu

Christoph von Tschirschnitz, preşedintele BMW Group Europa Centrală şi de Est (stg.) şi Jean-Philippe Parain, vicepreşedintele BMW Group

Se construiesc clădiri noi, iar aici vindem maşini bine echipate. Traficul este aglomerat, iar setea de mobilitate este vizibilă.

Jean-Philippe Parain, vicepreşedintele BMW Group responsabil de vânzări la nivel european, spune că deşi vânzările din România par mici în comparaţie cu cele din cele mai mari pieţe ale constructorului german, vorbind de câteva mii versus câteva sute de mii de maşini anual, pe plan local se vând maşini bine echipate, iar acest lucru ajută la obţinerea unei cifre de afaceri mai mari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2018

 
Cuvinte cheie:
BMW
, vicepresedinte
, crestere economica
, strada
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide