Auto

VIDEO ZF Live. Radu Dinescu, secretar general al UNTRR: Francezii sunt speriaţi de competiţia cu România când vine vorba de transportatori. „Autorităţile franceze dau dovadă de o ipocrizie fără margini.“

Autor: Dragoş Dinu

24.08.2017, 00:05 960
Francezii sunt speriaţi de competiţia cu România când vine vorba de transportatorii români care au activităţi intercontinentale.
 
UNTRR (Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din Ro­mâ­nia) este nemulţumită de con­diţii­le im­puse şoferilor români de statul fran­cez, dar şi de faptul că Franţa ar promova o politică neoprotecţionistă, prin blo­carea pieţei unice şi libere de trans­port rutier din UE.
 
„Clienţii străini sunt mulţumiţi de calităţile şoferilor români, au fost şi sunt mulţumiţi, şi acum autorităţile franceze încearcă să distrugă această compe­ti­tivitate. În loc să-şi rezolve problemele acasă, ei arată cu degetul în afară. Franţa are o atitudine foarte arogantă“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Radu Dinescu, secretar general al Uniunii Naţionale a Transportatorilor din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO