Auto

Viorel Leca, Gebrüder Weiss: Încercăm să reducem gradul de dependenţă faţă de o anumită industrie

Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss România: Sectorul auto reprezintă sub 15% din total business

Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss România: Sectorul auto reprezintă sub 15% din total business

Autor: Bogdan Alecu

29.03.2016, 00:05 925

Compania austriacă de logistică şi transport Gebrüder Weiss, care deţine o suprafaţă de depozitare de 38.000 de metri pătraţi, a înregistrat anul trecut afaceri de peste 44 mil. euro, în creştere comparativ cu anul anterior.

„Nu avem încă cifra finală aferentă anului 2015, însă cele mai recente calcule indică o creştere peste nivelul cifrei de afaceri obţinută în 2014, de 44 de milioane de euro. Este prea devreme pentru a face estimări pentru 2016, însă avem încredere că va fi un an cel puţin la fel de bun precum 2015, având în vedere toate eforturile economice depuse în ultima perioadă“, a spus Viorel Leca, director general al Gebrüder Weiss România.

Compania de logistică operează pe piaţa locală în opt terminale logistice în Bucureşti, Arad, Sibiu, Cluj, Bacău, Constanţa, Craiova şi Braşov, iar suprafaţa acestora, care include zona de cross-docking şi cea de depozitare, depăşeşte 38.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO