Auto

Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe mai multe drumuri din ţară

Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe mai multe...

Autor: Departamentul Corespondenţi

20.01.2019, 18:28 55

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, duminică, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din ţară, vizibilitatea putând să scadă izolat chiar sub 50 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române duminică seara se circulă îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic sub 150 de metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov şi Teleorman.

Pe Autostrada A3 Bucureşti –Ploieşti ceaţa a redus vizibilitatea sub 50 de metri.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, poliţiştii rutieri recomandă sporirea atenţei la volan, evitarea bruscării comenzilor autovehiculului şi a depăşirilor riscante.

De asemenea, şoferii trebuie să folosească luminile de întâlnire şi pe cele de ceaţă şi să crească distanţa între vehicule.

Meteorologi au emis, duminică, o atenţionare cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe din Sudul şi Sud-Estul ţării, valabilă până la ora 20.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO