Auto

Vizibilitate scăzută sub 100 de metri pe Autostrada Bucureşti - Constanţa din cauza ploii torenţiale

Vizibilitate scăzută sub 100 de metri pe Autostrada...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

22.07.2018, 20:20 95

Vizibilitatea a scăzut, duminică seara, sub 100 de metri, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, din cauza ploii torenţiale. Şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să circule prudent, valorile de trafic fiind crescute.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că duminică seara, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa plouă torenţial pe tronsoanele kilometrice 65-143 şi 160-212.

Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri, viteza de deplasare fiind astfel mult scăzută, motiv pentru care în anumite zone se circulă cu dificultate, iar valorile de trafic au crescut.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, existând risc ridicat de acvaplanare, să folosească sistemele de semnalizare, iluminare şi curăţare a parbrizului, să păstreze în mers distanţa de siguranţă faţă de autovehiculul dinainte şi să circule cu foarte mare atenţie, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO