Auto

Volkswagen Microbus de epocă, transformat în Macrobus pentru toată familia

Volkswagen Microbus de epocă, transformat în Macrobus...

Autor: Iulian Dnistran

13.03.2015, 20:35 731

Prima generaţie a legendarului Volkswagen Transporter e cunoscut printre fani după mai multe nume, printre care şi Microbus. Doar că acest exemplar s-a transformat din micro în macro, cu puţin ajutor de la un atelier californian.

Un Volkswagen Type 2 (sau Transporter sau Microbus sau Splittie) în stare foarte bună poate să ajungă la preţuri ameţitoare, de peste 100.000 de euro. Aşa că îţi poţi imagina că un exemplar făcut la comandă, care poate fi denumit oricum numai Microbus nu, o să sară lejer de această valoare.

De fapt, maşina despre care este vorba aici, un Type 2 din 1965 transformat într-un fel de limuzină de un atelier din California, a fost vândut pentru suma de 220.000 de dolari - foarte mult, dacă te gândeşti că e o maşină veche de 50 de ani, dar un preţ corect dacă te gândeşti că este „singurul Microbus cu 33 de geamuri din lume” şi că în aceşti bani primeşti şi o companie care se ocupă cu închirierea de limuzine în Statele Unite.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO