Auto

Wizz Air introduce 5 noi rute din Suceava către Franţa, Belgia, Italia, Cipru şi Olanda

Wizz Air introduce 5 noi rute din Suceava către Franţa,...

Autor: Mediafax

17.08.2022, 18:11 2702

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă că introduce 5 rute noi din Suceava către Franţa, Belgia, Italia, Cipru şi Olanda, din 15, 16, respectiv 17 decembrie.

Wizz Air anunţă deschiderea unei baze noi în Suceava şi zboruri pe 5 noi rute, către Paris-Beauvais (Franţa), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneţia-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) şi Eindhoven (Olanda).

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Începând cu 15 decembrie, românii pot călători de la Suceava la Paris-Beauvais în zilele de joi şi sâmbătă. O zi mai târziu, pe 16 decembrie, vor începe zborurile din Suceava către Bruxelles-Charleroi în fiecare luni, miercuri şi vineri, iar spre Veneţia-Treviso în fiecare luni şi vineri. În plus, începând cu 17 decembrie, pasagerii pot călători către Larnaca şi Eindhoven, ambele cu plecare în zilele de marţi şi sâmbătă.

De asemenea, compania măreşte şi frecvenţa a trei rute ce operează din Suceava. Frecvenţa zborurilor către Bologna va fi mărită la 3 zboruri pe săptămână, Milano-Bergamo la 7 zboruri şi Roma-Fiumicino la 5 zboruri.

„Suntem încântaţi să anunţăm astăzi deschiderea bazei noastre de la Suceava şi alocarea a două aeronave moderne Airbus A321neo, care vor sprijini operaţiunile pe cinci rute noi cu plecare din frumosul oraş al Sucevei. Acest anunţ marchează o etapă importantă pentru reţeaua noastră din România, care include acum 11 rute cu plecare din Suceava, către 7 ţări”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO