Auto

Wizz Air va lega Bucureştiul de Nisa şi Göteborg din aprilie anul viitor

Wizz Air va lega Bucureştiul de Nisa şi Göteborg din...

Autor: Mirabela Tiron

30.06.2017, 00:05 165

Compania aeriană low-cost Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, va lega din aprilie 2018 Bucureştiul de Goteborg (Suedia) şi Nisa (Coasta de Azur, Franţa), cu o frecvenţă de operare de două şi respectiv trei zboruri săptămânal, potrivit oficialilor com­paniei.

Transportatorul low-cost va aloca încă o aeronavă (A321) pentru baza operaţională de pe aeroportul Henri Coandă, ajungând la zece avioane din aprilie anul viitor.

Compania cu sediul la Budapesta a transportat peste 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale din România anul trecut, în creştere cu 23% faţă de anul anterior, iar pentru acest an estimează 7 milioane de pasageri. În România, reţeaua Wizz Air este acum compusă din zece aeroporturi, după ce compania a deschis anul trecut două noi baze, la Iaşi şi Sibiu şi a adăugat două noi aeroporturi, Satu Mare şi Suceava, pe harta zborurilor.  Pentru anul acesta Wizz Air a anunţat deja adăugarea de noi aeronave bazelor din Cluj-Napoca şi Craiova, precum şi iniţierea a 15 rute noi către nouă ţări din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO