Auto

Yohann Ory, Dacia Design Center: Un designer român a desenat un viitor model Alpine. Viitorul Logan ar putea fi diferit faţă de modelul actual

Yohann Ory, chief designer, Dacia Design Studio.

Yohann Ory, chief designer, Dacia Design Studio.

Autor: Bogdan Alecu

03.03.2023, 10:00 1068

Designerii centrului de design Dacia de la Bucureşti lucrează la generaţiile următoare şi iau în calcul inclusiv modificarea segmentului din care fac parte, pentru a explora noi oportunităţi în piaţa auto europeană.

Aşa cum Renault şi-a trans­format monovolu­me­le Sce­nic şi Espace în crossovere şi SUV-uri, şi Dacia ar pu­tea urma a­ceeaşi strategie pentru modelele sale, în special pentru Logan, în condiţiile în care sedanurile nu mai sunt printre cele mai căutate maşini de pe piaţă.

„Noi explorăm mai multe versiuni pentru modelele Dacia. Spre exemplu, poate Logan va deveni altceva în viitor şi trebuie să explo­răm, să luăm în calcul, chiar dacă în acest moment nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Desigur, păstrăm seg­mentul de preţ şi ideea de automobil prac­tic, însă ar putea arăta altfel. Lucrăm la mai multe versiuni ale modelelor Dacia deoa­rece explorăm fiecare posibilitate, inclusiv aceea de pickup“, a spus Yohann Ory, chief designer, Dacia Design Studio.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO