Auto

Yves Caracatzanis, CEO al Dacia şi Grup Renault România: Dacia are trei valori principale în ADN - trebuie să fie accesibilă, fiabilă şi modernă

Yves Caracatzanis, CEO al Dacia şi Grup Renault...

Autor: Georgiana Călin

04.06.2017, 19:01 715

Cu rezultate record înregistrate anul trecut şi un promiţător început de 2017, afacerile Dacia sunt pe val. La un an de la preluarea mandatului de conducere a celei mai mari companii de pe piaţa locală, Yves Caracatzanis povesteşte care sunt lucrurile pe care mizează, oportunităţile şi dificultăţile de pe plan local, dar şi care sunt elementele strategice pe care construieşte planurile pe termen lung.

”Dacia are trei valori principale în ADN - trebuie să fie accesibilă, fiabilă şi modernă - iar noi vrem să menţinem, în primul rând, consecvenţa în ceea ce reprezintă acest brand“, răspunde la întrebările despre ce îmbunătăţiri ar putea avea Dacia Yves Caracatzanis, CEO al Dacia şi Grup Renault România.

Deşi nu oferă detalii despre următoarele upgrade-uri sau modele, CEO-ul spune că totul va evolua în funcţie de cerinţele consumatorilor, în raport cu evoluţia costurilor tehnologice şi, mai ales, valorile menţionate. ”Dacă analizăm situaţia, ajungem, de fapt, la ceea ce înseamnă Dacia. Putem să facem altă maşină, ştim să facem şi avem tehnologia, oamenii pregătiţi, dar nu am mai păstra ADN-ul brandului, nu ar mai corespunde aşteptărilor clienţilor“, precizează francezul.

Citiţi continuarea în revista Business Magazin

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO