Articolele scrise de

Dragoş Dinu

 

 

Încă de la începutul studiilor- absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării- Dragoş Dinu şi-a propus să experimenteze mai multe arii ale jurnalismului pentru a le înţelege specificitatea şi a-şi alege traseul în cunoştinţă de cauză.

 

Tratând-o ca pe o experienţă pe care nu o poţi trece cu vederea fiind student la Jurnalism, Dragoş nu a stat pe gânduri şi a luat contact cu lumea televiziunii. După ce a experimentat din interior şi a participat activ în mai multe companii de televiziune din Bucureşti, din perspectiva unui reporter de teren sau a unui angajat care face montaj video, Dragoş şi-a îndreptat atenţia către presa scrisă.

 

Astfel, el face parte din echipa ZF din august 2017, acoperind subiecte din businessul internaţional şi cel local. Ulterior, s-a alăturat diviziei online a zf.ro, unde a învăţat rapid particularităţile domeniilor diverse acoperite în site.

 

În prezent, pasionat de multimedia, de „jocurile de cuvinte” şi din dorinţa de a fi omul pe care te poţi baza, se ocupă- prin calitatea de web-editor- de un mediu care nu pare, şi nici nu e bine să ostenească, şi anume siteul zf.ro.

 

Dragoş Dinu este licenţiat în Jurnalism, după ce a urmat cursurile Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

 

 

 

Studiu: Vânzările de Black Friday vor sparge în 2019 graniţa de 300 mil. euro. Cât de reale sunt reducerile de preţuri?

AFACERI DE LA ZERO