Articolele scrise de

Dragoş Dinu

 

 

Încă de la începutul studiilor- absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării- Dragoş Dinu şi-a propus să experimenteze mai multe arii ale jurnalismului pentru a le înţelege specificitatea şi a-şi alege traseul în cunoştinţă de cauză.

 

Tratând-o ca pe o experienţă pe care nu o poţi trece cu vederea fiind student la Jurnalism, Dragoş nu a stat pe gânduri şi a luat contact cu lumea televiziunii. După ce a experimentat din interior şi a participat activ în mai multe companii de televiziune din Bucureşti, din perspectiva unui reporter de teren sau a unui angajat care face montaj video, Dragoş şi-a îndreptat atenţia către presa scrisă.

 

Astfel, el face parte din echipa ZF din august 2017, acoperind subiecte din businessul internaţional şi cel local. Ulterior, s-a alăturat diviziei online a zf.ro, unde a învăţat rapid particularităţile domeniilor diverse acoperite în site.

 

În prezent, pasionat de multimedia, de „jocurile de cuvinte” şi din dorinţa de a fi omul pe care te poţi baza, se ocupă- prin calitatea de web-editor- de un mediu care nu pare, şi nici nu e bine să ostenească, şi anume siteul zf.ro.

 

Dragoş Dinu este licenţiat în Jurnalism, după ce a urmat cursurile Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

 

 

 

Încă 130 de milioane de euro pe masă. Dedeman cumpără birourile The Office din Cluj de la NEPI şi Ovidiu Şandor în cea mai mare tranzacţie semnată până acum în afara Bucureştiului

AFACERI DE LA ZERO