Articolele scrise de

Liviu Popescu

 

 

Absolvent în 2015 al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Liviu Popescu lucrează la Ziarul Financiar din primăvara anului 2014, iar din mai 2016 este editor piaţa de capital.

 

În 2016 a participat la internship-ul organizat de agenţia de presă Thomson Reuters la Londra şi la Berlin, fiind unul dintre cei doi români selectaţi în acel an pentru acest program.

 

În 2019, Ziarul  Financiar a câştigat votul publicului pentru cea mai bună acoperire media a pieţei de capital din România, în cadrul unui eveniment organizat de Bursa de Valori de la Bucureşti.

 

Liviu Popescu este pasionat de fotografie, în special <<wild photography>>, în portofoliul său fiind întâlnite fotografii de la pisici sălbatice din Câmpia Titu, la cele cu mamiferele din Islanda.

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, raportează un profit net de 913 mil. lei în T1/2024, plus 35%, la venituri de 1,9 mld. lei. Omer Tetik, CEO: Începutul anului este încurajator şi ne arată că suntem în grafic cu îndeplinirea obiectivelor noastre pentru prima parte din 2024

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO