Autostrazi

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Ofertele pentru realizarea viaductului de pe Autostrada Transilvania, în evaluare. Data la care tronsonul va fi deschis circulaţiei rămâne necunoscută

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Ofertele pentru...

Autor: Raluca Lazaroi

11.04.2017, 19:54 2659

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, marţi, la Bistriţa, într-o conferinţă de presă, că licitaţia pentru realizarea viaductul peste râul Someş, în zona localităţii Gilău, care face legătura între Gilău şi Nădăşelu, se află în faza de evaluare a ofertelor, la licitaţie înscriindu-se şase companii interesate să construiască acest sector de autostradă.

„Avem şase firme care au depus oferte. Sunt în analiză la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi urmează să desemnăm în scurt timp câştigătorul pentru a face conexiunea cu restul tronsonului de autostradă executată. Un lucru foarte important pentru Autostrada Transilvania este faptul că am reuşit să introducem şi să degrevam bugetul de stat tronsoanele Suplacu de Barcău - Borş şi Suplacu de Barcău - Mihăieşti pe fonduri europene, astfel că putem aloca fonduri de la bugetul de stat pentru alte proiecte care necesită bugetare de la stat. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere are ofertele depuse, comisia este constituită şi în cel mai scurt timp se vor declara şi câştigătorii, ei vă pot dat şi un termen de inagurare” a declarat, la Bistriţa, într-o conferinţă de presă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul nu a putut da o dată certă până la care tronsonul de autostradă va fi deschis circulaţiei rutiere.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a participat, marţi, alături de premierul Sorin Grindeanu, la o întâlnire care marchează 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO