(auxiliar)

Paul Neagoe, cofondator Lizit: Pentru consumatori, Lizit oferă o soluţie financiară flexibilă pentru a avea acces la cele mai noi tehnologii

Paul Neagoe, cofondator Lizit: Pentru consumatori, Lizit...

Autor: Ioana Matei

07.10.2020, 09:19 58

Paul Neagoe, cofondator al platformei Lizit, afirmă că platforma oferă clienţilor o soluţie financiară flexibilă pentru a avea acces la cele mai noi tehnologii.

„Am creat Lizit pentru că în această lume în care produsele se schimbă de la an la an radical, credem că accesul flexibil la tehnologie este mai important decât deţinerea acestora. Astfel, pentru consumatori, Lizit oferă o soluţie financiară flexibilă pentru a avea acces la cele mai noi tehnologii, oricând au nevoie, prin închirieri/ abonamente online”, a spus Paul Neagoe pentru revista Business Magazin.  

Lizit, un business tip marketplace. Platforma a trecut printr-o perioadă de testare a conceptului pe piaţă în timpul acestei veri, iar în stadiul actual este live de mai bine de o lună. Lizit pune la dispoziţia utilizatorilor posibilitatea de a folosi anumite gadgeturi, fără să le cumpere. Valoarea investiţiei iniţiale în acest business a fost de 75.000 de euro şi, potrivit lui Paul Neagoe, va creşte în viitor pentru susţinerea dezvoltării businessului. În echipa start-up-ului se află, alături de Paul Neagoe, şi Andrei Duşu.

”Serviciul Lizit suferă săptămânal (daca nu zilnic) modificări în urma diferitelor experimente si feedbackului utilizatorilor, iar asta credem noi ca ne dă cele mai bune şanse să oferim un serviciu cât de eficient şi plăcut de consumatori”, afirmă Neagoe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO