(auxiliar)

ZF Logistica Businessului. Luis Alexandru, Carnia: Avem un buget de 2 milioane de euro pentru un depozit de materie primă la Mizil

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.02.2022, 00:07 25

Compania Carnia, care deţine şi produce brandul de mezeluri Ana şi Cornel din Mizil, judeţul Prahova, şi-a propus să deschidă un depozit nou în zona Sucevei şi are deja un buget de investiţii conturat şi pentru un de­po­zit de materie primă chiar la Mizil.

„Depozitul nostru prin­ci­pal şi fabrica se află în Mizil. Avem şi patru de­pozite regionale - la Bacău, Constan­ţa, Sighişoara şi Craiova, şi anul acesta ne dorim încă unul în Suceava. Încercăm să atacăm Moldo­va de Nord, o zonă foarte inte­resantă pentru noi. Avem peste 6.000 de metri pătraţi disponibili în toate cele cinci depozite şi avem în plan să mai construim un depozit pentru ma­terie primă, la Mizil. Pentru ace­la, bugetul de investiţii este de 2 milioane de euro“, a spus Luis Alexandru, direc­tor de dezvoltare la Carnia, la emisiunea online ZF Logis­ti­ca Businessului, un pro­iect realizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu Ele­ment Industrial.

Spaţiul de la Mizil va fi un depozit semi-automat, cu o capacitate de 2.000 de tone şi peste 2.500 de paleţi. Pentru depozitul din Suceava, compania încă nu şi-a setat o suprafaţă, fiind acum în căutare de spaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO