Bănci și Asigurări

Acţionarii BCR au decis: Bernhard Spalt, viitorul şef al Erste, intră în consiliul de supraveghere al BCR. Şi Alexandra Habeler-Drabek, responsabilă de risc la Erste, va fi în boardul BCR

Acţionarii BCR au decis: Bernhard Spalt, viitorul şef...

Autor: Claudia Medrega

11.09.2019, 17:05 215

Mandatul celor doi noi membri ai boardului de supraveghere al BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, va fi valabil de la primirea avizului BNR şi până la 24 aprilie 2022.

Bernhard Spalt, director adjunct al Erste şi viitorul şef al gru­pului austriac, care contro­lează pe piaţa locală BCR, şi Alexandra Habeler-Drabek, chief risk officer la Erste, au fost numiţi în con­siliul de supraveghere al BCR, care are rolul de a monitoriza activitatea conducerii executive la a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală.

Decizia includerii celor doi membri în boardul de supraveghere al BCR a fost luată de acţionari în şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) din 2 septembrie, aceştia urmând să-şi preia funcţiile după ce vor obţine aprobarea BNR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO