Bănci și Asigurări

Activitatea consiliului ASF, blocată după mutarea lui Constantinescu din funcţia de prim-vicepreşedinte în cea de vicepreşedinte responsabil cu asigurările

Activitatea consiliului ASF, blocată după mutarea lui...

Autor: Anelis Baciu

16.05.2017, 00:05 501
Activitatea consiliului Autori­tăţii de Supraveghere Financiară (ASF) va fi blocată după  mutarea prim-vice­preşedintelui Cornel Coca-Constantinescu în poziţia de vicepreşedinte responsabil cu sectorul asigurărilor, mutare care a fost avizată ieri de comisiile parlamentare de specialitate reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
 
Blocarea şedinţelor consiliului ASF se va produce efectiv în momentul în care Coca-Constantinescu va primi votul favorabil în plen, acţiune considerată a fi o formalitate.
 
Consiliul ASF poate fi convocat, conform regula­mentului, doar de preşedintele sau prim-vicepreşedintele ASF. „Convocarea consiliului ASF se face de către preşedinte şi/sau prim-vicepreşedinte ori de câte ori este necesar sau la solicitarea a cel puţin 5 membri ai acestuia“, scrie în procedura de organizare şi funcţionare a consiliul ASF.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO