ZF Bankers Summit 2017

Adrian Pârvulescu, Director Trezorerie, Unicredit Bank: Circa 90% din tranzacţiile de pe piaţă sunt speculaţii

5 iul 2017 Autor: Simona Tatu

Piaţa valutară din România este lichidă, aproximativ 90% din tranzacţii sunt speculaţii, este părerea lui Adrian Pârvulescu, Director Trezorerie, Unicredit Bank, prezent în cadrul ZF Bankers Summit 2017.

”România este cea mai lichidă piaţă, cursul este pe o tendinţă de depreciere şi este greu să facem previziuni. Piaţa este foarte lichidă, mai puţin de 10% din tranzacţii au o bază comericală, adică importuri şi exporturi, restul sunt aştepările investitorilor, adică tranzacţii investiţionale care nu au bază comercială. Restul de 90% reprezintă speculatii”, a spus Adrian Pârvulescu.

Ce a mai declarat Adrian Pârvulescu:

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
tranzactii
, speculatii
, director
, trezorerie
, unicredit
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide