Bănci și Asigurări

Afacerile Next Capital IFN s-au majorat cu 33% la 10 luni. ”Peste 60% din volumele de finanţare prin factoring le realizăm cu producători români”

Afacerile Next Capital IFN s-au majorat cu 33% la 10...

Autor: Roxana Rosu

18.11.2019, 13:20 305

Compania Next Capital IFN a încheiat primele zece luni cu o creştere de 33% a afacerilor, evoluţie susţinută în primul rând de finanţările de tip factoring pe care instituţia financiară le acordă producătorilor români.

“Creşterea se datorează în principal segmentului de new business, unde avem un avans de 18%, faţă de anul trecut, dar şi portofoliului actual de clienţi care sunt interesaţi atât de soluţiile noastre de factoring, dar şi a consultanţa de business pe care o oferim. Cei mai mulţi clienţi care optează pentru soluţii de factoring şi reverse factoring vin din domeniile IT&C, outsourcing, utilităţi  şi, evident, retail (FMCG). Peste 60% din volumele de finanţare le realizăm cu producători si distribuitori români care se află în relaţii comerciale cu Key Accounts, din diferite industrii”, declară Bogdan Roşu, Directorul Next Capital.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO