Bănci și Asigurări

AGA Asociaţiei Băncilor ARB a votat noua componentţă a Consiliului Director, care este condus în continuare de Bogdan Neacşu. Mircea Busuioceanu este membru nou în boardul ARB

Poze cu Bogdan Neacsu si Mircea Busuioceanu

Poze cu Bogdan Neacsu si Mircea Busuioceanu

Autor: Claudia Medrega

11.01.2023, 00:05 333

♦ Conducerea Consiliului Director al ARB este asigurată de Bogdan Neacşu, preşedinte, Gabriela Nistor, vicepreşedinte, şi membri Mihaela Bitu, Ion Stan, Cristian Agalopol şi Cornel Stănescu, la care se adaugă începând de ieri Mircea Busuioceanu, ca membru.

Adunarea Generală a Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) reunită în şedinţă ieri, a votat noua componenţă a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru.

Conducerea Consiliului Director al ARB este asigurată de Bogdan Neacşu, preşedinte al Consiliului Director, Gabriela Nistor, vicepreşedinte şi membri Mihaela Bitu, Ion Stan, Cristian Agalopol şi Cornel Stănescu, la care se adaugă începând de ieri Mircea Busuioceanu, ca membru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO