Bănci și Asigurări

AGA la UniCredit Bank România. Teodora Petkova, chairman management board al UniCredit Bulbank din Bulgaria, ar urma să intre în Consiliul de Supraveghere al UniCredit România

Teodora Petkova

Teodora Petkova

Autor: Claudia Medrega

22.02.2022, 11:00 298

♦ Pe ordinea de zi a AGA UniCredit Bank România figurează şi aprobarea prelungirii cu 3 ani a mandatului lui Pasquale Giamboi de membru al Consiliului de Supraveghere, el deţinând în prezent funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al băncii.

Acţionarii UniCredit Bank Ro­mâ­nia au avut programată pentru ieri aprobarea prelungirii mandatelor a doi membri ai Consiliului de Su­pra­ve­ghere şi numirea unui nou membru al boardu­lui de supra­ve­ghere al băncii pen­tru ocu­parea poziţiei ră­ma­se va­cante ca ur­ma­re a retragerii din funcţie a lui Niccolo Ubertalli în data de 7 sep­tembrie 2021.

Concret, pe ordinea de zi a AGA UniCredit Bank s-a aflat numirea Teodorei Aleksan­drova Petkova în func­ţia de mem­bru al Consiliului de Su­praveghere al UniCredit Bank Ro­mâ­nia pentru un mandat de 3 ani, ea urmând să-şi exercite responsa­bi­li­tă­ţile după obţine­rea aprobării preala­bile a BNR.

Durata mandatului Teodorei Petkova, chair­man management board al UniCredit Bulbank din Bulga­ria, în boardul de su­pra­ve­ghere al UniCredit Bank România, ar urma să fie din data de 25 fe­bruarie 2022 pâ­nă la data de 25 fe­bru­arie 2025, po­tri­vit con­vo­ca­tului AGA UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO