Bănci și Asigurări

Agenţia de rating Fitch acordă viitoarelor obligaţiuni de rang senior negarantate ale BCR un rating anticipat pe termen lung de BBB+

Agenţia de rating Fitch acordă viitoarelor obligaţiuni...

Autor: Cristina Bellu

21.11.2019, 15:03 222

Agenţia de rating Fitch a acordat viitoarelor obligaţiuni de rang senior negarantate ale Băncii Comerciale Române (BCR), a doua cea mai mare instituţie de credit din România, un rating anticipat pe termen lung de BBB+(EXP), la nivelul actual al ratingului de emitent al BCR de BBB+ (perspectivă stabilă).

Acordarea unui rating final este condiţionată de primirea de către Fitch a documentaţiei finale din partea băncii, odată ce aceasta va fi disponibilă.

Instituţia financiară a anunţat recent că intenţionează să lanseze o emisiune de obligaţiuni denominată în lei, pe care să o listeze la bursa de la Bucureşti.

“Banca Comercială Română S.A, în calitate de Emitent, având rating BBB+ acordat de Fitch, informează investitorii cu privire la faptul că intenţionează să organizeze întâlniri cu investitorii în următoarea perioadă, cu privire la o potenţială emisiune inaugurală de obligaţiuni de tip Senior Non Preferred denominată în RON, ce ar putea fi lansată în funcţie de condiţiile pieţei”, a transmis BCR la momentul anunţului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO