Bănci și Asigurări

Agenţia europeană de rating Fitch a îmbunătăţit perspectiva Garanti Bank Romania. "Strategia noastră este să continuăm să creştem şi să ne dezvoltăm pe piaţa romanească"

Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank Romania

Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank Romania

Autor: Mediafax

14.02.2017, 00:00 206

Agenţia de Evaluare Financiară Fitch Ratings a îmbunătăţit perspectiva Garanti Bank Romania (GBR) la stabilă şi a confirmat, de asemenea, ratingurile instituţiei. Astfel, ratingul pentru datorii pe termen lung al băncii a fost confirmat la "BBB-" (calificativ din categoria investment grade, recomandat pentru investiţii). Cu această ocazie, Fitch a accentuat importanţa strategică a Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) în acţionariatul Turkiye Garanti Bankasi, banca-mamă a GBR. "Ne-am asumat un angajament solid pe piaţa locală, iar strategia noastră este să continuăm să creştem şi să ne dezvoltăm în Romania. Revizuirea perspectivei şi confirmarea ratingurilor IDR, de suport şi de viabilitate de către Fitch confirmă planurile noastre pe termen lung", a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO