Bănci și Asigurări

Alexandru Ciuncan preia din septembrie funcţia de director general al asociaţiei asigurătorilor locali - UNSAR

Alexandru Ciuncan

Alexandru Ciuncan

Autor: Anelis Baciu

22.08.2018, 00:05 450

Asociaţia asigurătorilor locali (UNSAR) l-a numit în funcţia de direc­tor general pe Alexandru Ciuncan, care în ultimii şapte ani a ocupat funcţia de ma­na­ging partner al Media Xprimm, grup de presă, relaţii publice şi eveni­mente specializat în piaţa asigurărilor şi în industria de pensii private. El va prelua efectiv noua funcţie pe 10 sep­tembrie şi o va înlocui pe Sorana Man­tho, care a renunţat la şefia UNSAR după numai un an de mandat.

„Mă alătur UNSAR având convin­gerea şi încrederea că această industrie are de jucat un rol important în dez­voltarea economică şi socială a Ro­mâniei, contribuind la creşterea nive­lului de bunăstare al cetăţenilor săi. Sunt bucuros să pot pune în valoare, din această nouă poziţie, experienţa pe care am acumulat-o în instituţiile europene“, a punctat Alexandru Ciuncan, noul di­rector general al UNSAR. În ultimii 5 ani Ciuncan a fost membru al celor două grupuri consultative ale EIOPA - Au­to­ritatea Europeană în Asigurări şi Pensii Ocupaţionale - în calitate de expert în protecţia consumatorului. Totodată, Alexandru Ciun­can este din 2009 secretar general al Asociaţiei pentru Promovarea Asi­gu­ră­rilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO