Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac a anunţat implementarea plăţii cu cardul la agenţii din teren

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Anelis Baciu

07.07.2016, 00:00 268

Allianz-Ţiriac a anunţat oficial implementarea soluţiei de plată cu cardul la agenţii de asigurări din teren, măsură despre care ZF a scris încă din martie. Astfel, clienţii celui mai mare asigurător local îşi pot plăti poliţele de asigurare cu cardul direct la agenţii de vânzare, în condiţiile în care aceştia vor dispune de POS-uri mobile. Allianz-Tiriac este compania de asigurări cu cea mai mare reţea teritorială de vânzări formată din peste 2.800 de agenţi în Bucureşti şi în ţară. Implementarea plăţii cu cardul la agenţi a fost realizată în colaboare cu UniCredit Bank, MasterCard şi GoSwiff. 

Introducerea POS-urilor mobile la agenţii din teren este o premieră în industria locală de asigurări. Posibilitatea plăţii cu cardul la agenţii de asigurare este de regulă întâlnită în ţările dezvoltate din Europa, în Asia, dar şi în SUA. Plata cu cardul a primelor de asigurare ar putea aduce mai multă siguranţă agenţilor, care nu vor mai fi nevoiţi să poarte asupra lor sume mari de bani. Forţa de vânzare din teren a companiilor locale de asigurări este de regulă dotată cu tablete sau imprimante mobile, agenţii Groupama sau Uniqa având la dispoziţie astfel de instrumente. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO