Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac extinde acoperirea storno care permite recuperarea banilor pentru călătoriile în străinătate anulate

Marilena Bârliga, director Market Management şi Comunicare, Allianz-Ţiriac

Marilena Bârliga, director Market Management şi Comunicare, Allianz-Ţiriac

Autor: Cristina Bellu

07.06.2021, 11:09 1158

Allianz-Ţiriac simplifică planificarea vacanţelor în străinătate, prin extinderea acoperirii storno ataşată unei asigurări de călătorie. Astfel, clienţii Allianz-Ţiriac pot achiziţiona acoperirea storno şi pentru vacanţele cumpărate online sau direct de la furnizorii - din România sau străinătate - de servicii turistice (cazare, transport, evenimente). Anterior, clauza storno era disponibilă doar pentru pachetele turistice achiziţionate prin intermediul agenţiilor de turism.

De asemenea, odată cu extinderea acoperirii storno au fost flexibilizate condiţiile de accesare.

„Pandemia COVID-19 a pus în aşteptare multe planuri de călătorie, care au devenit, în noul context, o provocare majoră şi, de cele mai multe ori, o sursă de stres suplimentar. Prin extinderea acoperirii storno şi includerea riscului COVID-19 în asigurările noastre de călătorie vrem să le redăm clienţilor încrederea că îşi pot face din nou planuri de vacanţă”, spune Marilena Bârliga, director Market Management şi Comunicare, Allianz-Ţiriac.

Prin adăugarea acoperirii storno unei asigurări de călătorie în străinătate, clienţii Allianz-Ţiriac îşi pot recupera cheltuielile cu vacanţa, în cazul în care sunt nevoiţi să anuleze sau să întrerupă călătoria. Acoperirea storno funcţionează şi în cazul în care călătoria este anulată ca urmare a îmbolnăvirii cu COVID-19. De altfel, asigurările de călătorie de la Allianz-Ţiriac oferă protecţie în cazul riscului de infectare cu COVID-19, ceea ce înseamnă că toate cheltuielile medicale generate de contactarea virusului pe parcursul călătoriei sunt acoperite de asigurare.

Acoperirea storno extinsă poate fi ataşată unei asigurări de călătorie Voiaj emisă prin intermediul agenţilor şi partenerilor de distribuţie ai Allianz-Ţiriac.

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO