Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac face o campanie prin care oferă gratuit o poliţă de asigurare obligatorie pentru locuinţă celor care îşi fac asigurare facultativă de locuinţă

Allianz-Ţiriac face o campanie prin care oferă gratuit...

Autor: Mircea Nica

02.03.2023, 00:03 298

Allianz-Ţiriac a dat startul unei campanii prin care oferă gratuit o poliţă obligatorie de locuinţă (PAD) odată cu încheierea unei asigurări facultative de locuinţă, potrivit informaţiilor transmise de asigurător. Astfel, poliţa obligatorie PAD, cu o valabilitate de un an, este oferită gratuit clienţilor care încheie o asigurare de locuinţă facultativă emisă de Allianz-Ţiriac în perioada 1 martie – 14 aprilie 2023. 

Campania se adresează proprietarilor a căror locuinţă de tip A nu este încă asigurată la Allianz-Ţiriac sau poliţa de asigurare a locuinţei a expirat în urmă cu cel puţin 30 de zile. 

Prin asigurarea facultativă emisă de Allianz-Ţiriac, locuinţa este asigurată integral, adică la valoarea ei reală, aşa cum a fost evaluată în suma asigurată, împotriva unui număr mare de riscuri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO