Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac l-a promovat pe Cristian Ionescu director general adjunct

Autor: Adrian Dumitrache

10.05.2013, 09:00 1269

Cristian Ionescu este de luna aceasta noul director de operaţiuni al Allianz-Ţiriac, având atribuţii de coordonare a ariilor operaţionale ale companiei, respectiv diviziile daune, tehnologia informaţiei (IT) şi operaţiunile de tip back-office privind managementul poliţelor. El a fost anterior director financiar al asigurătorului, funcţie care va fi preluată de Liliana Ştefenel.

Ionescu lucrează în cadrul Allianz-Ţiriac din anul 2001 şi a preluat funcţia de director de operaţiuni de la Daniela Grigore. Timp de mai mult de 10 ani, până în anul 2011, Ionescu a condus Divizia Control Financiar, pentru ca, în intervalul 2011-2013, să ocupe funcţia de director economic financiar. Ştefenel lucrează în domeniul asigurărilor din anul 1998, exclusiv în cadrul Allianz-Ţiriac, în aria financiar-contabilitate. Ionescu va deţine, de asemenea, şi funcţia de director general adjunct în cadrul Allianz-Ţiriac.

Ca urmare a acestor schimbări, din luna mai componenţa Consiliului Director al Allianz-Ţiriac Asigurări include pe Remi Vrignaud - director general, Virgil Şoncutean - director vânzări şi distribuţie, Cristian Ionescu - director operaţiuni, Liliana Ştefenel - director economic financiar şi Aurel Badea - director tehnic subscrieri asigurări generale, asigurări de viaţă şi sănătate, precum activităţi de reasigurare. Parte a grupului financiar Allianz (Germania), Allianz-Ţiriac este al treilea asigurător local după nivelul primelor subscrise în 2012.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO