Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac şi UniCredit Bank lansează o asigurare de viaţă care porneşte de la 10 lei pe lună şi oferă protecţie financiară în cazul decesului, invalidităţii şi intervenţiilor chirurgicale

Allianz-Ţiriac şi UniCredit Bank lansează o asigurare...

Autor: Roxana Rosu

18.11.2021, 11:43 416

Allianz-Ţiriac şi UniCredit Bank au lansat o asigurare de viaţă al cărei preţ porneşte de la 10 lei pe lună, disponibilă clienţilor care au un cont curent în lei deschis la UniCredit Bank.

“Aşa cum contul curent reprezintă pentru o persoană poarta de intrare în lumea serviciilor bancare, asigurarea de viaţă ar trebui să fie primul punct de contact cu lumea asigurărilor. Prin asigurarea Umbrella le oferim clienţilor UniCredit Bank posibilitatea să aibă grijă de cele mai importante aspecte din viaţa lor, la un cost accesibil şi la un nivel adecvat de acoperire”, a declarat Codruţa Furtună, Director de Vânzări & Distribuţie în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări.

Noul produs, denumit Umbrela, se adresează clienţilor cu vârsta de până în 69 de ani la încheierea poliţei şi este structurat în patru pachete cu acoperiri progresive. Toate pachetele oferă protecţie financiară în cazul decesului, invalidităţii şi preiau din cheltuielile medicale în cazul intervenţiilor chirurgicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO