Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac vine cu măsuri în contextul coronavirusului

Allianz-Ţiriac vine cu măsuri în contextul...

Autor: Mircea Nica

16.03.2020, 15:48 315

Allianz-Ţiriac, al doilea cel mai mare asigurători din piaţa locală, a luat măsuri suplimentare în contextul răspândirii coronavirusului la nivel naţional, astfel asigurătorul facilitează inspecţiile de risc la distanţă şi inspecţiile de daună la distanţă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii societăţii.

„Soluţiile digitale pentru achiziţia de poliţe şi pentru gestionarea procesului de daună dezvoltate de Allianz-Ţiriac se dovedesc foarte utile în această perioadă dificilă. În acelaşi timp, clienţii noştri se pot baza pe cei peste 2.500 de consultanţi care sunt pregătiţi să-i ghideze şi să le ofere cele mai bune soluţii de asigurare pentru ei şi cei dragi prin mijloacele alternative de comunicare precum telefon, apel video“, a transmis Marilena Bârliga, Director al Diviziei Market Management şi Comunicare.

De asemenea, asigurătorul vine cu o serie de recomandări care include folosirea mijloacelor de comunicare electronică şI prin telefon cu agenţii şI consultanţii, achiziţionarea poliţelor online şi notificarea daunelor online.

“Îi asigurăm pe toţi clienţii şi partenerii noştri că Allianz-Ţiriac dispune de planuri de continuitate de business care vor fi activate progresiv în funcţie de desfăşurarea evenimentelor, astfel încât serviciile să funcţioneze în parametri corespunzători şi clienţii noştri să nu fie afectaţi”, au mai transmis reprezentanţii companiei.

În plus, deşi majoritatea contractelor de asigurare pentru persoane exclud dintre acoperiri riscurile generate de o boală care debutează în contextul unei pandemii, Allianz-Ţiriac a decis să analizeze punctual eventualele situaţii de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul clienţilor săi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO