Bănci și Asigurări

Allianz-Ţiriac vine cu un nou produs de asigurare de răspundere civilă: My Apologies

Allianz-Ţiriac vine cu un nou produs de asigurare de...

Autor: Mircea Nica

07.12.2020, 00:02 619

Allianz-Ţiriac, al doilea cel mai mare asigurător de pe piaţa locală, lansează un nou produs de asigurare de răspundere civilă pentru persoane fizice, My Apologies, care acoperă daunele materiale şi vătămările corporale produse accidental sau din neglijenţă altor persoane, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei.

„Chiar dacă suntem atenţi de obicei, cei mai mulţi dintre noi am fost măcar o dată în situaţia în care, din neatenţie, am  produs o daună, oricât de mică, unei alte persoane. Prin produsul My Apologies clienţii nu mai au grija consecinţelor neatenţiei lor, mai ales atunci când prejudiciul şi, implicit, obligaţia de despăgubire le pot dezechilibra bugetul“, a transmis Marilena Bârliga, director Divizie Market Management şi Comunicare în cadrul Allianz-Ţiriac.

Acest tip de asigurare se poate aplica în situaţia în care, de exemplu, un biciclist loveşte din neatenţie un pieton sau zgârie o maşină, un schior accidentează pe cineva pe pârtie, la joacă sau când un copil sparge geamul vecinului. Acestea sunt doar câteva exemple. Structura asigurării de răspundere civilă include 3 pachete predefinite de acoperiri, din care clienţii îşi aleg ce li se potriveşte. Membrii familiei persoanei asigurate sunt incluşi automat în asigurare la încheierea poliţei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO