Bănci și Asigurări

Allianz, unul dintre cei mai mari administratori de bani din Europa, ce spune despre Brexit: Acesta este mai mult decât un apel de trezire

Allianz, unul dintre cei mai mari administratori de bani...
24.06.2016, 16:44 1525

"Am luat act de rezultatul referendumului si speram ca Marea Britanie si UE pot ajunge, intr-un interval de timp rezonabil, la un acord privind un parteneriat extensiv si reciproc avantajos. Pe termen mediu si lung, ne asteptam la acorduri bilaterale intre Marea Britanie si UE in vederea sustinerii unei relatii continue si prospere. Ca urmare a abordarii noastre investitionale pe termen lung, nu sunt asteptate implicatii negative pentru investitiile Allianz. Portofoliile noastre nu sunt realmente afectate de volatilitatea pietei pe termen scurt. Clientii nostri beneficiaza de un portofoliu investitional diversificat si de expertiza investitionala la nivel mondial care s-au dovedit  ca genereaza randamente superioare. Ne pastram angajamentul fata de piata si fata de clientii nostri din Marea Britanie.”

Directorul de Investitii al Allianz, Andreas Gruber, respectiv Michael Heise – Economist Sef vorbesc despre consecintele acestei decizii asupra pietelor si economiei globale.

"Oliver Bäte, CEO, Allianz:  "Acesta este mai mult decat un apel de trezire. Daca Europa poate face presiuni prin reforme decisive, atunci poate ceva bun va iesi din toate astea . Altfel, este o zi intunecata pentru UE”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO