Bănci și Asigurări

Alpha Bank este în discuţii să cumpere Orange Money IFN România, furnizorul de servicii financiare pe mobil al grupului Orange

Alpha Bank este în discuţii să cumpere Orange Money...

Autor: Cristina Roşca, Cristian Hostiuc

09.05.2023, 11:46 1924

♦ Compania Orange Money IFN SA, cea al cărei capital social a fost majorat, figurează la Ministerul Finanţelor cu afaceri zero în 2021 şi cu pierderi de 65,8 mil. lei l Şi în anul 2020 afacerile au fost tot zero, iar pierderile au fost de 64,1 mil. lei ♦ Rezultatele pe 2022 nu sunt publice.

Alpha Bank, una dintre cele mai mari zece bănci din România, este în discuţii cu grupul de telecomunicaţii Orange pentru achiziţia Orange Money IFN România, au declarat pentru ZF surse de pe piaţa financiară.

Orange a scos la vânzare furnizorul de servicii financiare pe mobil Orange Money IFN anul trecut, având mai multe discuţii în piaţă cu potenţiali cumpărători, în special de pe zona bancară.

Alpha Bank este interesată de Orange Money IFN pentru platforma pe care o deţine, pentru că i-ar aduce clienţi de retail.

Orange şi Alpha Bank nu au dorit să comenteze informaţia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO