Bănci și Asigurări

Alpha Bank lansează o aplicaţie prin care comercianţii pot înlocui celebrul POS de la casele de marcat cu un POS pe telefonul mobil

Alpha Bank lansează o aplicaţie prin care comercianţii...

Autor: Roxana Rosu

03.07.2020, 11:41 771

Alpha Bank va lansa o aplicaţie prin care comercianţii pot înlocuit POS-ul de la casa de marcat cu un POS pe telefonul mobil, soluţia fiind compatibilă cu dispozitivele mobile Android.

“Lansarea noii soluţii digitale pentru acceptarea plăţilor cu carduri contactless va reprezenta, cu siguranţă, o revoluţie în domeniu. Marcăm, astfel, o premieră pe piaţa bancară din România, aflată în plin proces de transformare digitală. Prin lansarea Alpha PhonePOS, Alpha Bank îşi va consolida oferta adresată antreprenorilor români, punând la dispoziţia acestora una dintre cele mai avansate game de soluţii de acceptare a plăţilor existente în acest moment în ţară”, a declarat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Aria Retail, Alpha Bank Romania.

Aplicaţia Alpha PhonePOS va putea fi utilizată fără o investiţie suplimentară în echipamente şi consumabile.

Aplicaţia este dezvoltată în parteneriat cu Provision şi susţinută de VISA, antreprenorii şi liber profesioniştii având posibilitatea de a accepta plăţi cu cardurile de debit sau de credit contactless sau prin intermediul dispozitivelor dotate cu tehnologia NFC, precum telefoanele, ceasurile şi brăţările inteligente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO