Bănci și Asigurări

Alpha Bank participă la programele IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest şi Innovation, prin care firmele pot accesa finanţări garantate de stat de până la 10 mil. lei

Alpha Bank participă la programele IMM Prod, Garant...

Autor: Roxana Rosu

06.06.2022, 11:46 169

Alpha Bank România se alătură celor patru noi programe guvernamentale destinate dinamizării  producţiei locale, susţinerii construcţiilor inclusiv în zona „green”, stimulării  productivităţii şi competitivităţii în domeniul agricol, precum şi sprijinirii proiectelor cu componentă inovatoare şi digitală: IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest şi Innovation.

Prin noile programe, antreprenorii pot accesa credite pentru investiţii şi/sau capital de lucru, susţinute prin garanţii de stat de până la 90% din valoarea finanţărilor solicitate, emise de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) şi Fondul Român de Contragarantare (FRC).

IMM-urile pot accesa credite de până la 10 milioane lei pentru proiectele de investiţii, respectiv până la 5 milioane lei pentru capital de lucru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO