Bănci și Asigurări

Alpha Bank România îşi va reloca o parte a operaţiunilor în complexul de birouri City Gate, în Piaţa Presei, începând cu ianuarie 2023

Alpha Bank România îşi va reloca o parte a...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2022, 14:18 230

Alpha Bank România, parte a grupului elen Alpha Bank, îşi va reloca o parte a operaţiunilor sale în City Gate North Tower începând cu ianuarie 2023, unde va ocupa 5000 mp, respectiv peste 10% din suprafaţa totală a clădirii de birouri.

Situată în zona de Nord a Bucureştiului, lângă Piaţa Presei Libere, City Gate a trecut recent printr-un proces amplu de renovare, în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro.

„Ne concentrăm eforturile pe creşterea calităţii condiţiilor de muncă ale angajaţilor noştri şi am ales City Gate pentru nivelul ridicat de servicii şi spaţii oferite. Clădirea ecologică răspunde aşteptărilor pieţei muncii actuale, oferind spaţii comune de lucru , camere multifuncţionale şi zone de relaxare”, a declarat Ion Stan, Prim Vicepreşedinte, Alpha Bank România.

Clădirea are certificare LEED GOLD şi a beneficiat de îmbunătăţiri exterioare şi interioare, cum ar fi amenajarea holului şi a zonei principale de recepţie a North Tower şi diverse facilităţi ale sistemelor de operare a clădirii. City Gate are una dintre cele mai mari parcări ale unei clădiri de birouri din Bucureşti - 40.000 mp - oferind acces subteran pentru peste 1.000 de maşini.

„Deşi fiecare nou chiriaş este extrem de important pentru noi, tranzacţia anului rămâne semnarea contractului cu Alpha Bank România, un parteneriat asistat de JLL şi CEE Estate, compania de administrare a activelor GTC România, al cărei sprijin este foarte valoros. Suntem încântaţi că Alpha Bank România a avut încredere în noi pentru a-şi muta aici  o parte a operaţiunilor sale. Acest lucru vine ca o confirmare a faptului că piaţa imobiliară de birouri îşi regăseşte echilibrul după pandemie şi, de asemenea, ca o dovadă a reputaţiei noastre excelente pe piaţa din România”, a declarat Ziv Gigi, Director General GTC România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO