AmCham România solicită menţinerea Pilonului II de pensii private

16 mai 2018 Autor: Mediafax

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România) solicită, în numele celor peste 430 de companii membre, menţinerea actualului model de funcţionare a sistemului de pensii administrate privat.

AmCham consideră că actualul sistem de asigurări are o sustenabilitate dovedită pe termen lung şi reprezintă o premisă fundamentală pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii viitorilor pensionari români. Instituţia îşi exprimă îngrijorarea cu privire la orice măsuri şi politici ce ar putea afecta bunăstarea angajaţilor atât în perioada vieţii active, cât şi ulterior, la pensie, şi ar reduce în acelaşi timp potenţialul de dezvoltare a pieţei financiare româneşti, potrivit unui comunicat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.05.2018

 
Cuvinte cheie:
AmCham
, romania
, sistem
, pensii
, mentinere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide