Bănci și Asigurări

Analiştii din România traversează Prutul: Banca Naţională de la Chişinău şi CFA Society Romania vor să dezvolte instrumente financiare în Republica Moldova

Analiştii din România traversează Prutul: Banca...

Autor: Roxana Rosu

17.09.2019, 14:45 240

Banca Naţională a Moldovei (BNM) va organiza pe 24 septembrie, în parteneriat cu CFA Society Romania, o conferinţă la Chişinău, pe tema „Dezvoltarea instrumentelor financiare în Republica Moldova”.

Evenimentul vizează schimbul de experienţă între investitori şi creşterea gradului de înţelegere privind aplicarea instrumentelor financiare disponibile.

De asemenea, participanţii vor discuta perspectivele de dezvoltare a instrumentelor financiare pe piaţa de capital din Moldova şi tranzacţionarea pe alte pieţe.

La conferinţă vor participa reprezentanţi ai Băncii Naţionale a Moldovei, ai Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, ai altor autorităţi publice, reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale şi ai marilor companii, ai băncilor licenţiate, companii.

Aceasta este prima conferinţă desfăşurată la Chişinău cu participarea reprezentanţilor CFA Society Romania.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO