Bănci și Asigurări

Anca Motca, Garanti Bank: Femeile iau credite mai greu, dar le returnează mai repede

Autor: Cătălina Butan

13.11.2013, 00:05 743
Femeile au un comportament mai res­ponsabil şi analizează toate opţiunile înainte de a lua un credit, se hotărăsc greu, însă sunt cele care returnează cel mai repede împru­muturile, a spus la ZF Live Anca Motca, director general adjunct al Garanti Bank.
 
„Este un comportament puţin mai responsabil al femeilor. Se hotărăsc greu să ia un credit, majoritatea încearcă să găsească mai întâi alte soluţii, iar în momentul în care con­tractează un credit, îl returnează mai repede. O doamnă îmi spunea la Cluj: «Când am terminat cu creditul, am simţit că trăiesc»“, a spus Anca Motca în emisiunea ZF Live de marţi, 12 octombrie.
 
Emisiunea le-a avut ca invitate pe Andreea Esca, director editorial la The ONE, şi pe Anca Motca, director general adjunct al Garanti Bank, care au vorbit despre programul „Have lunch with The ONE – Antreprenoare de succes“, prin care cititoarele revistei The ONE sunt puse faţă în faţă cu antreprenoare de succes din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO